به گزارش باغبوم، زعفران ایران به نام اسپانیا شناخته میشود. اما به راستی دلیل این موضوع چیست؟! در این خبر قصد داریم پاسخ این سوال را در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم.
ایران از زمان انقلاب به دلیل تحریمهای آمریکا مجبور به دور زدن تحریمها بود که زعفران هم به خاطر ارز آوری که داشت، از این قضیه مستثنی نبود. بنابراین برای اینکه شرکتهای صادراتی بتوانند فعالیت جهانی داشته باشند، مجبور بودند بعد از گسترش فعالیت خود، شرکتهایی با نامهای متفاوت از شرکتی که در ایران دارند، در کشور های دیگر تاسیس کنند. بدین ترتیب توانستند زعفران را از ایران خارج کرده و با برند دیگری که صاحبشان خودشان هستند، به فروش برسانند. البته در این میان، کشور اسپانیا بهترین انتخاب بود؛ چراکه در حوزه زعفران فعالیت داشت.
لذا شرکتهای ایرانی و اسپانیایی با هم اسپانیا را تبدیل به قطب اول زعفران دنیا کردند، در حالی که این حق ایران بود! پس از آن، این شرکتها به قدری ثروتمند و بزرگ شدند که حتی به کشاورزانی که آنها را بزرگ کرده بودند نیز رحم نکردند. به همین دلیل از آن دوران تا به امروز، اسپانیا تبدیل به قطب زعفران شد و این محصول توانست صادرات این کشور را توسعه دهد. ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰_ باغبوم